Getuigenissen

Onze tevreden klanten

Hieronder ziet u de getuigenissen van onze tevreden klanten.

Familie Aerts - Vosselaar

Bij het eerste contact werd er geluisterd naar de wensen van klant en deze werden ruimschoots ingevuld. We kregen snel reactie met een voorstel. Bepaalde planten werden snel gewijzigd naar onze wens. Al onze vragen werden snel beantwoord. Na het ontvangen van het tuinontwerp krijg je als klant de volledige vrijheid. Dat was voor ons zeer goed. We zijn dan ook dadelijk begonnen en na 4 weken is het zo goed als af. We hebben alles zelf gedaan, We zijn nu wel eens benieuwd wat het kostenplaatje was als we dit hadden moeten laten doen. Kun je daar ruwweg een bedrag op plakken, enkel qua werkuren? Nu het afgewerkt is, ziet het er veelbelovend uit. We zijn allen tevreden met het resultaat! We zullen je zeker aanbevelen naar mensen die er interesse in hebben. Alvast bedankt voor de vlotte samenwerking en nog veel succes!

Familie Peetermans - Ternat

Als koppel zijn we naar Wouter De Riemaecker toegegaan omdat we samen niet tot een consensus kwamen.
Wouter kwam ter plaatse en maakte een zeer accurate beoordeling op basis van zijn observaties: ligging, zonsondergang, soort grond,... Niets liet hij over aan het toeval.
Tijdens de bespreking schetste hij met een snelle pen al wat ideeën op papier.
Wouter in drie woorden: snel, gevat en echte vakman. In geen tijd bracht hij een ontwerp naar voor waar wij enorm tevreden mee waren.
Mits een feedbackpuntje wist hij onze lange rechthoekige tuin om te toveren in een gezellige tuin met verschillende zithoeken.
Verder wist hij ons in contact te brengen met een aantal partners die ons verder kunnen helpen bij de uitvoering.  

Andreas - Ecologische tuin te Moorsel

Onze tuin voelde aan als een verloren oppervlakte. Dit was een rechthoekige weide met enkel gras en schaars biologisch leven. Hier wilden we dringend iets aan veranderen maar het is echter niet gemakkelijk een grote oppervlakte in te vullen met een grote verscheidenheid aan planten die samengaan, genoeg diversiteit bieden en geen maandenlange onderhoud vragen. Om deze reden zijn we naar Wouter De Riemaecker gestapt om dit perceel te laten ontwerpen als een ecologische tuin nuttig voor insect en mens. Hij heeft onze wensen kunnen interpreteren en een ontwerp gemaakt op basis van deze criteria. Het resultaat, dat we samen in overleg iteratief tot stand hebben gebracht, is een overzichtelijk ontwerp en plan waarmee we zelf aan de slag kunnen gaan. De creatieve ideeën, tuiniersvisie en aanplantingstips van Wouter De Riemaecker gaan ons de volgende jaren nog veel tuinplezier bezorgen!

Hugo en Marina - Wolvertem

We zijn absoluut tevreden over de samenwerking. Er werd altijd snelle feedback gegeven en hadden het gevoel dat we goed begrepen werden.
Wat het tuinontwerp betreft: de keuze van de struiken, planten ... ligt volledig in de lijn van onze gedachten. De kleurkeuze trouwens ook, veel blauw en wit. De voorziene aanplantingen van struiken, bomen, planten zijn volgens ons zeer geslaagd. Over een paar jaar zal dit een mooie, rustgevende tuin zijn.

Familie Robbrechts - Bornem

Wouter voelde direct heel goed aan wat ik wenste en heeft mij een perfect aansluitend tuinontwerp gemaakt met de gewenste kruiden, hoekjes en paadjes.
Het contact verliep zeer aangenaam, vlot en persoonlijk. Ik ben heel blij dat ik tuinarchitect Wouter De Riemaecker gecontacteerd heb !!
Bedankt Wouter :-) !!

Wim - Kasterlee

Wij zijn zeer tevreden met tuinarchitect Wouter De Riemaecker. Ik vond dat dit erg vlot ging via mail. Het resultaat was er snel en het was eigenlijk onmiddellijk naar wens! 

Vandekinderen - Torhout

We hebben een hele aangename en correcte samenwerking ondervonden met tuinarchitect Wouter De Riemaecker. Er werd met alle opgegeven wensen rekening gehouden en er was voldoende aandacht voor de omgevingsfactoren.
Een echte aanrader!

Familie Versonnen - Ekeren

We hebben vandaag het volledig plan nog eens doorgenomen. Het ziet er heel goed uit.
Prachtig werk geleverd van jou.

Hoskens - Wuustwezel

16 jaar geleden heeft Wouter De Riemaecker voor ons een prachtig tuinontwerp gemaakt , volledig naar onze wensen, alleen al via het plan werd ik er verliefd op. Nu enkele jaren later zijn we met bouwwerken gestart waardoor onze tuin opnieuw moest getekend worden met andere oppervlakte en wensen . We hebben elkaar terug ontmoet en eerste vlakkenplan is getekend door tuinarchitect Wouter De Riemaecker , maar door onvoorzienbare omstandigheden moesten we onze tuinplannen op "hold" zetten. Door jouw begrip en empathie mogen we deze plannen later terug opnieuw met je opnemen als we er klaar voor zijn. Ik vind het zo mooi dat je onze situatie begrijpt en in meeleeft, dat zegt ook veel over jou. Een tuin ontwerpen JIJ vanuit je hart.
Dikke merci fam. Hoskens uit Wuustwezel

Gerry en Selva - Zoutleeuw

Alles is naar wens verlopen. Wouter De Riemaecker heeft goed naar ons geluisterd, daardoor waren we heel snel tevreden van het ontwerp.
Bedankt voor de goede tips, het mooie ontwerp en het beantwoorden van al onze vragen.

Kurt en Siren Baert - Asse

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking.
Het plan voldeed aan onze verwachtingen met een mooie variëteit aan planten, en vooral de snelheid waarmee alles werd aangeleverd was top.
Dank voor het geleverde werk.

Ben - Gezinstuin te Balen

Door de bomen achteraan in combinatie met de haag verhogen we onze privacy. En gaan we ons minder storen aan het gebrek aan groen rondom onze woning.
De tuin krijgt veel meer schaduw wat zeer handig is op zeer warme dagen. Met onze huidige tuin bleven we op warme dagen altijd binnen wegens het gebrek aan schaduw.
We hebben een plaats om in de hoogzomer ons zwembad te zetten.
Haag vooraan geeft meer privacy richting straat.
Wij hebben een oplossing voor onze voortuin.
Ook de combinatie van plaats voor de kinderen om te spelen en tuin om van te genieten. In plaats van nu een hele tuin voor de kinderen.
Door deze punten zijn wij heel tevreden met het tuinontwerp en kunnen niet wachten om eraan te starten.

Familie Verdonck Lusttuin - Beerse

We zijn erg tevreden over de samenwerking die ons een tuinplan opleverde dat volledig voldoet aan onze verwachtingen.
De beschikbare oppervlakte werd maximaal benut om tot onze beoogde 'lusttuin' te komen met veel aandacht voor insecten en vogels minnende bloemen en planten.
De opvolging van wensen en vragen gebeurde snel en overzichtelijk, aanpassingen en alternatieven konden vlot in het voorlopige plan geïmplementeerd worden.
Het uiteindelijke plan is duidelijk en overzichtelijk, de bijbehorende foto's geven een goed beeld van wat we mogen verwachten, de keuzemogelijkheden bieden extra perspectieven.
Kortom en nogmaals, een mooi eindproduct na een aangenaam, verhelderend, zonder meer positief eerste contact, via enkele mailtjes en voorlopige plannen, tot een plan dat wegens corona nog even moet wachten op volledige vergroting in kleur om daarna nog enkele wellicht kleine aanpassingen te ondergaan.

Familie Verlinden - Londerzeel

Snel, duidelijk, no-nonsense en met een aandachtig luisterend oor zodat hij de klant en diens wensen goed kan inschatten.
Bedankt Wouter! 

Cliff - Voortuin te Diepenbeek

Wij zijn zeer tevreden van de diensten van Wouter De Riemaecker, en kunnen hem alleen maar aanbevelen.
Het was geen groot project maar dit was geen probleem.
Hij is de tuin komen bekijken om een idee te hebben van de ligging, de grondsoort en de reeds bestaande aanplanting.
Er werd vervolgens besproken wat onze verwachtingen waren.
Wouter heeft, rekening houdend met bovenstaande, alles in een mooi beplantingsplan verwerkt aan een schappelijke prijs.
Wij zijn alvast zeer blij met het resultaat en kunnen niet wachten tot alle planten in de bloei staan!

0496 53 01 40

Gegevens

De Riemaecker Wouter
Zwartschaapstraat 6
1755 Gooik
België
Tel.: 0496 53 01 40
E-mail: info@infotuinontwerp.be
Ondernemingsnr: 0720 305 667 
Design bij JVL Website Maken