Getuigenissen

Onze tevreden klanten

Hieronder ziet u de getuigenissen van onze tevreden klanten.

Bloeirijke gezinstuin te Oost Malle 

Na telefonisch contact kwam Wouter De Riemaecker al snel op bezoek om te luisteren naar onze wensen. Zoals beloofd had hij ook al snel een voorontwerp klaar en we waren aangenaam verrast door het mooie en duidelijke voorstel, waarbij rekening gehouden werd met onze wensen. Op onze vraag kregen we nadien nog enkele kleine aanpassingen. De communicatie verliep via mail, en ging heel vlot en gemakkelijk! Wij zijn heel blij met ons ontwerp, dat op korte tijd gerealiseerd is en we kijken er naar uit om met de aanplanting te starten. Bedankt Wouter, voor het mooie plan en de fijne samenwerking! Jan en Conny.

Familie Naudts ontwerp stadstuin te Antwerpen

Wouter De Riemaecker bracht een bezoek aan ons tuintje. Meteen gaf hij enkele nuttige tips. Hij luisterde heel goed naar onze wensen. Het ontwerp was er al na enkele dagen. We waren meteen enthousiast. Het was fijn dat hij verschillende keuzes voorstelde bij de plantenlijst. We hadden enkele vragen en opmerkingen. Daarop volgde een aangepast ontwerp. Toen waren we echt helemaal tevreden. Dit hadden we als leek nooit kunnen bedenken. We zijn blij dat we ervoor kozen om met hem samen te werken. Nog eens bedankt!

Familie De Cock te Kruibeke  

We contacteerden Wouter De Riemaecker en we hadden op zeer korte tijd een volledig plan nodig omdat de aannemer 3 weken erna ging starten met de werken. Je begreep direct de ernst en dat er geen tijd te verliezen was. Je voelde ook heel goed aan wat we wilden en je hebt ons een aansluitend tuinontwerp gemaakt met de gewenste bloemen, bomen & paden.
We zijn ongelooflijk content dat we U dit project hebben gegeven want wij hadden dit zelf nooit zo mooi kunnen tekenen en inkleuren. 

Natuurlijke tuin te Merelbeke 

Wij zijn zeer tevreden met het tuinontwerp en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan. Er werd goed geluisterd naar onze wensen (organische vormen, weelderige planten, gewenste kleuren, enz.). Hopelijk zullen we volgende zomer kunnen vertoeven in een groene en gezellige tuin.

Filip Van Den Eeckhaut en Kristine Schockaert - Erpe-Mere - Landschapstuin 

We willen u graag bedanken voor alles en zullen u zeker aanbevelen bij kennissen/vrienden.
We willen bij deze dan ook onze getuigenis meedelen als volgt:
We speelden al zeer lang met het idee om onze volledige tuin te laten ontwerpen door een tuinarchitect maar keken op tegen de hoge ontwerp- en uitvoeringskost hiervan. Een tuinarchitect wil nl. enkel instaan voor de uitvoering als hij ook het ontwerp mag uittekenen. Bovendien rekenen zij exuberante bedragen hiervoor.
Gelukkig hebben we via Pinterest Wouter De Riemaecker leren kennen die heel snel bij ons ter plaatse is gekomen voor een eerste kennismakingsgesprek waarbij hij al onze wensen heeft genoteerd. Er was al snel een klik met deze uiterst aangename, sympathieke persoon. Wouter heeft toen ook onmiddellijk onze volledige tuin van 33 are opgemeten waarna we al heel snel een eerste voorontwerp ontvingen via e-mail. Dit was in feite al volledig naar onze goesting en kort nadien kregen we een tweede ontwerp doorgemaild met alle info over de gebruikte planten/bomen/struiken/bloemen + hoeveelheden. Er stond ook advies bij qua bemesting enz. Bovendien kregen we een lijst van mogelijke leveranciers.
Onze tuinaannemer kan dus direct aan de slag met deze zeer uitgebreide informatie.
Kortom: Wouter staat voor een snelle en professionele aanpak aan een zeer correcte prijs.
We zijn zeer enthousiast en kunnen hem aan iedereen aanbevelen. 

Familie Verhaven - Rijkevorsel - Landelijke gezinstuin

Dankzij tuinarchitect Wouter de Riemaecker hebben we een prachtig tuinontwerp, waar al onze wensen en noden in weerspiegeld worden.
Hij ziet mogelijkheden die we zelf niet eerder zagen, was steeds bereikbaar voor al onze vragen, en levert mooi werk.
Kortom, wij zijn zeer tevreden en raden hem zeker aan als u op zoek bent naar een goede tuinarchitect met goede smaak en kennis van zaken. 

Familie Van den Broek - Arendonk - Eetbare tuin

We lieten een ontwerp maken voor onze tuin door Wouter De Riemaecker.
Al snel na het plaatsbezoek ontvingen we een mooi indelingsplan, met nadien een voorstel van de beplanting, helemaal aangepast aan onze wensen die we tijdens het plaatsbezoek hadden verteld.
Na goedkeuring hiervan ontvingen we dan het volledige plan met het aantal te voorziene planten.
De communicatie verliep zeer vlot en snel. Bijkomende vragen werden ook snel beantwoord door Wouter De Riemaecker.
Tijdens het plaatsbezoek kregen we ook al enkele tips voor tijdens het aanplanten van de tuin. Zeker en vast een aanrader!!!
We kijken ernaar uit om aan onze tuin te beginnen! 

Familie De Meersman-Flamey - Dendermonde

We zijn tevreden met de vlotte samenwerking met tuinarchitect Wouter De Riemaecker. Er werd rekening gehouden met onze wensen. Het beplantingsplan werd vlot en duidelijk met foto's, afmetingen en keuzemogelijkheden toegestuurd via mail. Het resultaat was eigenlijk vrijwel onmiddellijk naar wens. Het was ook geen probleem om enkele planten aan te passen of als vervangende plant voor te stellen. De communicatie verliep vlot via mail en we vonden het fijn dat er vertrouwen was langs beide kanten.

Familie Aerts - Vosselaar

Bij het eerste contact werd er geluisterd naar de wensen van klant en deze werden ruimschoots ingevuld. We kregen snel reactie met een voorstel. Bepaalde planten werden snel gewijzigd naar onze wens. Al onze vragen werden snel beantwoord. Na het ontvangen van het tuinontwerp krijg je als klant de volledige vrijheid. Dat was voor ons zeer goed. We zijn dan ook dadelijk begonnen en na 4 weken is het zo goed als af. We hebben alles zelf gedaan, We zijn nu wel eens benieuwd wat het kostenplaatje was als we dit hadden moeten laten doen. Kun je daar ruwweg een bedrag op plakken, enkel qua werkuren? Nu het afgewerkt is, ziet het er veelbelovend uit. We zijn allen tevreden met het resultaat! We zullen je zeker aanbevelen naar mensen die er interesse in hebben. Alvast bedankt voor de vlotte samenwerking en nog veel succes!

Familie Peetermans - Ternat

Als koppel zijn we naar Wouter De Riemaecker toegegaan omdat we samen niet tot een consensus kwamen.
Wouter kwam ter plaatse en maakte een zeer accurate beoordeling op basis van zijn observaties: ligging, zonsondergang, soort grond,... Niets liet hij over aan het toeval.
Tijdens de bespreking schetste hij met een snelle pen al wat ideeën op papier.
Wouter in drie woorden: snel, gevat en echte vakman. In geen tijd bracht hij een ontwerp naar voor waar wij enorm tevreden mee waren.
Mits een feedbackpuntje wist hij onze lange rechthoekige tuin om te toveren in een gezellige tuin met verschillende zithoeken.
Verder wist hij ons in contact te brengen met een aantal partners die ons verder kunnen helpen bij de uitvoering.  

Andreas - Ecologische tuin te Moorsel

Onze tuin voelde aan als een verloren oppervlakte. Dit was een rechthoekige weide met enkel gras en schaars biologisch leven. Hier wilden we dringend iets aan veranderen maar het is echter niet gemakkelijk een grote oppervlakte in te vullen met een grote verscheidenheid aan planten die samengaan, genoeg diversiteit bieden en geen maandenlange onderhoud vragen. Om deze reden zijn we naar Wouter De Riemaecker gestapt om dit perceel te laten ontwerpen als een ecologische tuin nuttig voor insect en mens. Hij heeft onze wensen kunnen interpreteren en een ontwerp gemaakt op basis van deze criteria. Het resultaat, dat we samen in overleg iteratief tot stand hebben gebracht, is een overzichtelijk ontwerp en plan waarmee we zelf aan de slag kunnen gaan. De creatieve ideeën, tuiniersvisie en aanplantingstips van Wouter De Riemaecker gaan ons de volgende jaren nog veel tuinplezier bezorgen!

Hugo en Marina - Wolvertem

We zijn absoluut tevreden over de samenwerking. Er werd altijd snelle feedback gegeven en hadden het gevoel dat we goed begrepen werden.
Wat het tuinontwerp betreft: de keuze van de struiken, planten ... ligt volledig in de lijn van onze gedachten. De kleurkeuze trouwens ook, veel blauw en wit. De voorziene aanplantingen van struiken, bomen, planten zijn volgens ons zeer geslaagd. Over een paar jaar zal dit een mooie, rustgevende tuin zijn.

Familie Robbrechts - Bornem

Wouter voelde direct heel goed aan wat ik wenste en heeft mij een perfect aansluitend tuinontwerp gemaakt met de gewenste kruiden, hoekjes en paadjes.
Het contact verliep zeer aangenaam, vlot en persoonlijk. Ik ben heel blij dat ik tuinarchitect Wouter De Riemaecker gecontacteerd heb !!
Bedankt Wouter :-) !!

Wim - Kasterlee

Wij zijn zeer tevreden met tuinarchitect Wouter De Riemaecker. Ik vond dat dit erg vlot ging via mail. Het resultaat was er snel en het was eigenlijk onmiddellijk naar wens! 

Vandekinderen - Torhout

We hebben een hele aangename en correcte samenwerking ondervonden met tuinarchitect Wouter De Riemaecker. Er werd met alle opgegeven wensen rekening gehouden en er was voldoende aandacht voor de omgevingsfactoren.
Een echte aanrader!

Familie Versonnen - Ekeren

We hebben vandaag het volledig plan nog eens doorgenomen. Het ziet er heel goed uit.
Prachtig werk geleverd van jou.

Hoskens - Wuustwezel

16 jaar geleden heeft Wouter De Riemaecker voor ons een prachtig tuinontwerp gemaakt , volledig naar onze wensen, alleen al via het plan werd ik er verliefd op. Nu enkele jaren later zijn we met bouwwerken gestart waardoor onze tuin opnieuw moest getekend worden met andere oppervlakte en wensen . We hebben elkaar terug ontmoet en eerste vlakkenplan is getekend door tuinarchitect Wouter De Riemaecker , maar door onvoorzienbare omstandigheden moesten we onze tuinplannen op "hold" zetten. Door jouw begrip en empathie mogen we deze plannen later terug opnieuw met je opnemen als we er klaar voor zijn. Ik vind het zo mooi dat je onze situatie begrijpt en in meeleeft, dat zegt ook veel over jou. Een tuin ontwerpen JIJ vanuit je hart.
Dikke merci fam. Hoskens uit Wuustwezel

Gerry en Selva - Zoutleeuw

Alles is naar wens verlopen. Wouter De Riemaecker heeft goed naar ons geluisterd, daardoor waren we heel snel tevreden van het ontwerp.
Bedankt voor de goede tips, het mooie ontwerp en het beantwoorden van al onze vragen.

Kurt en Siren Baert - Asse

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking.
Het plan voldeed aan onze verwachtingen met een mooie variëteit aan planten, en vooral de snelheid waarmee alles werd aangeleverd was top.
Dank voor het geleverde werk.

Ben - Gezinstuin te Balen

Door de bomen achteraan in combinatie met de haag verhogen we onze privacy. En gaan we ons minder storen aan het gebrek aan groen rondom onze woning.
De tuin krijgt veel meer schaduw wat zeer handig is op zeer warme dagen. Met onze huidige tuin bleven we op warme dagen altijd binnen wegens het gebrek aan schaduw.
We hebben een plaats om in de hoogzomer ons zwembad te zetten.
Haag vooraan geeft meer privacy richting straat.
Wij hebben een oplossing voor onze voortuin.
Ook de combinatie van plaats voor de kinderen om te spelen en tuin om van te genieten. In plaats van nu een hele tuin voor de kinderen.
Door deze punten zijn wij heel tevreden met het tuinontwerp en kunnen niet wachten om eraan te starten.

Familie Verdonck Lusttuin - Beerse

We zijn erg tevreden over de samenwerking die ons een tuinplan opleverde dat volledig voldoet aan onze verwachtingen.
De beschikbare oppervlakte werd maximaal benut om tot onze beoogde 'lusttuin' te komen met veel aandacht voor insecten en vogels minnende bloemen en planten.
De opvolging van wensen en vragen gebeurde snel en overzichtelijk, aanpassingen en alternatieven konden vlot in het voorlopige plan geïmplementeerd worden.
Het uiteindelijke plan is duidelijk en overzichtelijk, de bijbehorende foto's geven een goed beeld van wat we mogen verwachten, de keuzemogelijkheden bieden extra perspectieven.
Kortom en nogmaals, een mooi eindproduct na een aangenaam, verhelderend, zonder meer positief eerste contact, via enkele mailtjes en voorlopige plannen, tot een plan dat wegens corona nog even moet wachten op volledige vergroting in kleur om daarna nog enkele wellicht kleine aanpassingen te ondergaan.

Familie Verlinden - Londerzeel

Snel, duidelijk, no-nonsense en met een aandachtig luisterend oor zodat hij de klant en diens wensen goed kan inschatten.
Bedankt Wouter! 

Cliff - Voortuin te Diepenbeek

Wij zijn zeer tevreden van de diensten van Wouter De Riemaecker, en kunnen hem alleen maar aanbevelen.
Het was geen groot project maar dit was geen probleem.
Hij is de tuin komen bekijken om een idee te hebben van de ligging, de grondsoort en de reeds bestaande aanplanting.
Er werd vervolgens besproken wat onze verwachtingen waren.
Wouter heeft, rekening houdend met bovenstaande, alles in een mooi beplantingsplan verwerkt aan een schappelijke prijs.
Wij zijn alvast zeer blij met het resultaat en kunnen niet wachten tot alle planten in de bloei staan!

Familie Verdonck - Erpe-Mere

Onze wensen voor het ontwerp van onze voortuin werden gerespecteerd door Wouter De Riemaecker, wij konden ons vinden in het voorstel en het was binnen een paar dagen klaar. Het beplantingsplan is duidelijk met foto's en keuzemogelijkheden. Het was ook geen probleem om enkele planten aan te passen aan onze vragen.
Dankzij jouw creativiteit en kennis van zaken hebben we een prachtig ontwerp voor onze voortuin.
We zullen in het najaar van het beplantingsplan werkelijkheid maken!

Familie Van den Broeck - Ranst

Wij zijn tevreden over de vlotte samenwerking. Er wordt rekening gehouden met bepaalde wensen en suggesties.
Het ontwerp vonden wij origineel en overtrof onze verwachtingen.
Er werd duidelijk en vlot gecommuniceerd.

Familie Gilles - Neigem

We zijn tevreden over het ontwerp en de samenwerking met tuinarchitect Wouter De Riemaecker. Snelle service, toffe ideetjes, aanpassingen en alternatieven vlot aangereikt, duidelijk ontwerp dat ook de mogelijk biedt om zelf aan de slag te gaan.

Familie Van Den Ende - Kessel

Ik ben zeer tevreden over het tuinontwerp. Alhoewel ik zelf slechts beperkt wist wat ik graag wou en niet wou in de tuin werd dit vertaald in een mooi ontwerp waar ik me helemaal in kan vinden. Zowel qua ontwerp als qua beplanting voldoet het plan aan de verwachtingen. Dankjewel.

Familie Lauwers - Humbeek

Qua indeling heeft Wouter De Riemaecker een aantal interessante voorstellen gedaan voor zaken waar we zelf niet goed uit geraakten, zoals de vorm van het terras, de indeling van de voortuin, de plaats van de dierenverblijven, ... Met de info en suggesties voor planten kunnen we nu voort, dus we zijn zeker tevreden.

Gezinstuin te Schoten

Wij zijn zeer tevreden van Wouter De Riemaecker . Vanaf het eerste ontwerp zat Wouter er 'spot-on', wij hebben een zeer prettige samenwerking ervaren: hij is zeer flexibel en luisterde goed naar onze wensen en maakte daarmee een origineel en leuk tuinontwerp.

Volg ons

0496 53 01 40

Gegevens

Tuinarchitect De Riemaecker Wouter
Zwartschaapstraat 6
1755 Gooik
België
Tel.: 0496 53 01 40
E-mail: info@infotuinontwerp.be
Ondernemingsnr: 0720 305 667 
Design bij JVL-  Eigen website Maken