Referenties

Bekijk onze referenties

Portfolio van diverse projecten ontworpen door Wouter De Riemaecker

2D-Tuinontwerpen

2D-Tuinontwerp Vormgevingsplan te Pulle

Recensies van onze klanten

Paul Waeben - Humbeek

Voor de totale renovatie van onze verouderde tuin vonden we bij tuinontwerper Wouter De Riemaecker de creatieve ontwerper met visie, die reeds na een eerste plaatselijk bezoek en uitvoerig gesprek een basisplan ontwierp waarin we al onze wensen terugvonden: een onderhoudsvriendelijke combi tuin met fruitbomen en sierbomen aangevuld met groenblijvende struiken, vaste planten en bodembedekkers en een grasveld. Constructief en met een goede communicatie werd een tuinplan ontworpen samen met advies over de plantenkeuze. Met deze duidelijke plannen en goede documentatie kunnen we nu met vertrouwen zelf aan de slag om onze tuin aan te leggen. Wij danken Wouter De Riemaecker voor de constructieve en aangename samenwerking.

Familie Aerts - Vosselaar

Bij het eerste contact werd er geluisterd naar de wensen van klant en deze werden ruimschoots ingevuld. We kregen snel reactie met een voorstel. Bepaalde planten werden snel gewijzigd naar onze wens. Al onze vragen werden snel beantwoord. Na het ontvangen van het tuinontwerp krijg je als klant de volledige vrijheid. Dat was voor ons zeer goed. We zijn dan ook dadelijk begonnen en na 4 weken is het zo goed als af. We hebben alles zelf gedaan, We zijn nu wel eens benieuwd wat het kostenplaatje was als we dit hadden moeten laten doen. Kun je daar ruwweg een bedrag op plakken, enkel qua werkuren? Nu het afgewerkt is, ziet het er veelbelovend uit. We zijn allen tevreden met het resultaat! We zullen je zeker aanbevelen naar mensen die er interesse in hebben. Alvast bedankt voor de vlotte samenwerking en nog veel succes!

Familie Meignem - Oud Heverlee

Ik ben heel tevreden!

Hugo en Marina - Wolvertem

We zijn absoluut tevreden over de samenwerking. Er werd altijd snelle feedback gegeven en hadden het gevoel dat we goed begrepen werden.
Wat het tuinontwerp betreft: de keuze van de struiken, planten ... ligt volledig in de lijn van onze gedachten. De kleurkeuze trouwens ook, veel blauw en wit. De voorziene aanplantingen van struiken, bomen, planten zijn volgens ons zeer geslaagd. Over een paar jaar zal dit een mooie, rustgevende tuin zijn.

0496 53 01 40

Gegevens

De Riemaecker Wouter
Avouéstraat 22
9310 Moorsel
België
Tel.: 0496 53 01 40
E-mail: info@infotuinontwerp.be
Ondernemingsnr: 0720 305 667 
Design bij JVL Website Maken